Ανακοίνωση από το ζαχαροπλαστείο "Αιάκειον" σχετικά με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Από το ζαχαροπλαστειο "Αιάκειον" λάβαμε την ακολούθη ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητοί πελάτες, αγαπητοί φίλοι, την προηγούμενη Παρασκευή 18/9/20 άτομο του άμεσου οικογενειακού μας περιβάλλοντος παρουσίασε εμπύρετο λοίμωξη. Με βάση τις οδηγίες του ιατρού κ.Γρ.Γαλάνη και του ΕΟΔΥ τηλεφωνικά, παρέμεινε σε κατ'οίκον περιορισμό. Τη Δευτέρα 21/9/20 λόγω συμπτωμάτων ,ο κ.Γρ.Γαλάνης τη θεώρησε ύποπτο κρούσμα και προχώρησε σε ρινική δειγματοληψία για εξέταση κορονοιού (PCR). Την Τετάρτη 23/9/20 το αποτέλεσμα ήταν Θετικό.

Ο ιατρός κ.Γρ.Γαλάνης, αμέσως δήλωσε το περιστατικό στον ΕΟΔΥ. Με βάση την καθοδήγηση του ιατρού και ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες κανείς από το προσωπικό ή την οικογένεια μας δε θεωρείτε στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος ,καθ' ότι είχαν επέλθει τρία 24ωρα από την έναρξη των συμπτωμάτων, αλλά με βαθιά ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο και τους πελάτες μας ,προχωρήσαμε ιδιωτικά ,σε ιχνηλάτηση, για αποκλεισμό διασποράς του ιού στην οικογένεια μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και τα οχτώ μέλη της οικογένειας μας που εξετάστηκαν την Παρασκευή στις 25/9/20 είναι Αρνητικά και δε φέρουν τον ιό. Επίσης είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ασθενής χαίρει άκρας υγείας και παραμένει σε κατοίκον περιορισμό υπό τις οδηγίες του ιατρού κ.Γρ.Γαλάνη.