Επιστολή της Προνόης Θεολογίδου για την ονοματοδοσία ανωνύμων οδών της Κοινότητας Πέρδικας.

Αίγινα, 6 Οκτωβρίου 2021
Προς
τον αξιότιμο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Θεριανό

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Παρακολουθώντας από το aeginaportal τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας της 4ης Οκτωβρίου, σχετικά με τη «Λήψη απόφασης για την ονομασία ανωνύμων οδών της Κοινότητας Πέρδικας», πληροφορήθηκα από τον εισηγητή κ. Μαρτή, Πρόεδρο της Κοινότητας Πέρδικας, ότι είχα άμεση ανάμειξη στις διεργασίες της συγκεκριμένης πρότασής του. Ο κ. Μαρτής ακούγεται στο video να λέει ότι «στην κ. Προνόη Θεολογίδου το μεταφέραμε και ήταν σύμφωνη με ό,τι είδε και άκουσε».

Παρακαλώ να ενημερώσετε τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο και τους αξιότιμους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ουδέποτε συνάντησα ή συνεργάστηκα με τον κ. Μαρτή για το συγκεκριμένο θέμα. Μεσούσης της καραντίνας, δέχτηκα μόνο μία τηλεφωνική κλήση εκ μέρους του, με την οποία μου ζητούσε να βρεθούμε για να δω πώς έχει χωρίσει σε διαμερίσματα την περιοχή της Πέρδικας και ποια ονόματα σκεπτόταν να δώσει στους δρόμους της. Λόγω των απαγορεύσεων- οι εμβολιασμοί δεν είχαν ακόμη αρχίσει- συμφωνήσαμε να βρεθούμε σε ευθετότερους καιρούς.

Έκτοτε καμία άλλη επικοινωνία δεν είχα με τον κ. Μαρτή.

Νομίζω πως είναι σε όλους σας γνωστή η προθυμία μου να είμαι παρούσα σε ό, τι μου ζητηθεί για το νησί μας. Όμως, δεν δικαιούμαι εκ μέρους σας επαίνους και ευχαριστίες για πράγματα που δεν έκανα αλλά ούτε ευθύνες για σφάλματα, παραλείψεις ή αστοχίες σε έργο που δεν συμμετείχα.

Με εκτίμηση
Προνόη Θεολογίδου