Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της εφορευτικής των εκλογών της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Οικονόμου.

Ως Πρόεδρος της εφορευτικής των εκλογών της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Αίγινας, έστω και καθυστερημένα, θέλω να ευχαριστήσω τους δύο υποψηφίους προέδρους της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τα συγχαρητήρια μου στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Παναγιώτη Κασιμάκη. Καθώς και στην κυρία Αικατερίνη Στάθη-Σαλπέα για τον έντιμο αγώνα της .
Εύχομαι καλή θητεία στο νέο διοικητικό συμβούλιο , το οποίο ήρθε σε σώμα. Εύχομαι να έχει μια δημιουργική θητεία για την παράταξή μας . Πρέπει να είναι μια θητεία αντάξια  της προσέλευσης του κόσμου όπου το διοικητικό συμβούλιο θα δουλέψει για το καλό της παράταξης και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και υπεράσπιση προσωπικών συμφερόντων . Θέλω να πιστεύω ότι από τη μεριά μου έπραξα τα δέοντα και ολοκλήρωσα τις διαδικασίες των εκλογών όπως προέβλεπε η εγκύκλιος των εκλογών της
παράταξης μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό μας εμπορικής Ναυτιλίας κύριο Κώστα Κατσαφάδο, καθώς και τους βουλευτές κύριο Γιάννη Μελά ,κύριο Νικόλαο Μανωλάκο Χρήστο , τον κύριο Χριστόφορο Μπουτσικάκη καθώς και την βουλευτή μας την κυρία Νόνη Δούνια . Τον κύριο Κονταδάκη Στυλιανό Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του προέδρου του κόμματος, τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κύριο Ιωάννη Μπρατάκο , τον πρόεδρο της ΝΕΦΕ ΠΕΙΡΑΙΑ κύριο Γεώργιο Κανναβό και το μέλος της κύριο Χριστόφορο Ντίζο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου με τον ορισμό στην θέση του πρόεδρου της εφορευτικής επιτροπής της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αίγινας.

Μετά Τιμής
Νικόλαος Τρ. Οικονόμου
Πρόεδρος ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. ΤΟ ΝΔ ΑΙΓΙΝΑΣ