Συγχαρητήρια - ευχαριστήρια επιστολή για την διάσωση του Σταυρού Γιαννούτσου.

Από την θέση της κόρης αλλά και όλης της οικογένειας , του διασωθέντα αγνοούμενου Σταύρου Γιαννούτσου στην νήσο Αίγινα την νύχτα της 18ης-1-2022,
εκφράζουμε την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μας και αποτίουμε ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ :
Στον Λιμενάρχη Αίγινας Πλωτάρχη Λ.Σ. Φραγκούλη Αργύριο , στον Υπολιμενάρχη Αίγινας , στην κα Παντελιά , και σε κάθε έναν ένστολο που συμμετείχε στην έρευνα διάσωσης ως πλήρωμα στα περιπολικά σκάφη και οχήματα καθώς και στο κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού - ζητούμε συγνώμη που δεν γνωρίζουμε τα ονομαστικά στοιχεία εκάστου εξ αυτών των στελεχών του Λιμενικού - .
Στην κα Μαρίνα Κρεούζη [ της ταβέρνας ΣΟΦΙΑ ] στον κ. Νεκτάριο Γκαργκανίτη , στον κ . Μάκη Μπεντή, στον κ. Μιχάλη Χαλδαίο , στον κ. Κωνσταντίνο Μπόγρη και σε όλους τους κατοίκους του χωριού Πόρτες .
Σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας .
Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η φροντίδα , η αυταπάρνηση , η υψηλή αίσθηση καθήκοντος , ο επαγγελματισμός , η ακεραιότητα , η ενσυναίσθηση - σαν ήταν ο δικός του πατέρας και παππούς - , όλων των ως άνω μας οδηγεί στο να σκύψουμε έμπροσθεν τους ταπεινά το κεφάλι , αισθανόμενοι ευγνωμοσύνη και περηφάνια που ζούμε σε αυτήν την χώρα που διαθέτει αυτούς τους ανθρώπους .
Αν σήμερα ο σύζυγος , πατέρας και παππούς μας βρίσκεται στην ζωή οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους .
Συγχαρητήρια και Ευχαριστίες σε έκαστο εξ υμών
 
Με εκτίμηση και σεβασμό
Εύη Σταύρου Γιαννούτσου