Ευχαριστήρια επιστολή του κ. Χρυσόστομου Αβραμίδη προς το Κέντρο Υγείας, το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο.

Η σύζυγος μου αισθάνθηκε λιποθυμία και είχε εμετούς. Κάλεσα το ΕΚΑΒ kai ήρθε άμεσα στις 3 μ.μ. με 2 άτομα πολύ πρόθυμα πάρα τις δυσκολίες (έξοδος από το σκάφος και μεταφορά από την Μαρίνα στο κέντρο υγείας Αίγινας. Εκεί της έβαλαν οξυγόνο και τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και μετά από τις φιλότιμες προσπάθειες γιατρού και νοσοκόμας συνήλθε κάπως αλλά η κατάσταση παρέμενε δύσκολη και έτσι ο εφημερεύον γιατρός έσωσε εντολή να μεταφερθεί άμεσα στο Τζάνειο που εφημέρευε με το Πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Στο Τζανειο μετά από πολλές εξετάσεις διαπιστωθεί ισχαιμικό και η νοσηλείας της κράτησε 16 μέρες όπου και αποκαταστάθηκε πλήρως.

Στις 17 / 06 επανήλθε στην Αίγινα με πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην δύσκολη αυτή προσπάθεια:

Τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ
Τους εφημερεύον γιατρό και νοσοκόμα του Κέντρου Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και τη σωστή απόφαση που πήραν να μεταφερθεί στο Τζάνειο.
Το πλήρωμα του πλωτού ασθενοφόρου του Λιμενικού Σώματος που παρότι που ξεκίνησε μπουρίνι δεν πτοήθηκε και παρέα με το συνοδεύον ιατρό του Κέντρου Υγείας έφερνα εις πέρας την αποστολή τους.
Επίσης ευχαριστώ τον προϊστάμενο του Λ.Σ Κυριάκο Βουνισέα και τους ανθρώπους του Λιμενικού Ταμείου για την συμπαράσταση και τέλος ευχαριστώ το Portal για την φιλοξενία.