Επιστολή για την καθυστέρηση αποζημίωσης, για την καταπάτηση από τον Δήμο Αίγινας, σε ιδιοκτησία για την διαπλάτυνση του δρόμου, που οδηγεί στο σταθμό του Κοντού.

Επιστολή προς την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με έκπληξη μου, διάβασα το άρθρο του Aegina Portal «Με την κάλυψη δαπανών ύψους 5.000ευρώ θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Αττικής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας». Με βάση το άρθρο ο Δήμος Αίγινας αιτήθηκε στις 6-2-2023 την χορήγηση ποσού για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις όμως δεν προσπαθεί το ίδιο επιτυχημένα να βρεθεί το ποσό (σχεδόν 1.500ευρώ) για την αποζημίωση λόγω καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας στην περιοχή του Κοντού.

Ιδιοκτήτης της εν λόγω ιδιοκτησίας είναι ο ηλικιωμένος πατέρας μου. Και εδώ και ένα έτος που έχει γίνει η καταπάτηση της ιδιοκτησίας του (για την διαπλάτυνση του δρόμου που οδηγεί στον β/ν σταθμό της περιοχής), ταλαιπωρείται και απαξιώνεται.  Για μια  ενέργεια του Δήμου Αίγινας που έγινε χωρίς ενημέρωση και απροειδοποίητα, κάνοντας φθορές. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην Δημοτική Αρχή και ιδιαιτέρως στον Δήμαρχο που έχει χρόνο και βρίσκει χρήμα για το Καρναβάλι αλλά δεν δύναται για να αποκαταστήσει την καταπάτηση της ξένης ιδιοκτησίας...!

Απέναντι σε έναν πολίτη που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις προς τον Δήμο Αίγινας.  Όμως μετά το Καρναβάλι και τα παντός είδους πανηγύρια … πέφτουν και οι μάσκες..!!!

Ευχαριστώ το Aegina Portal για την φιλοξενία της επιστολής μου.

Γκαρή Νικολέττα