Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας Μηνά Πούντου.

Η οικογένειά μας  βαθύτατα συντετριμμένη από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Μηνά Πούντου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  αρχικά τον ιατρό κύριο Χρυσόστομο Μαυροθαλασσίτη για την ιατρική φροντίδα που του παρείχε , ακόμα το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση αλλά και το λιμεναρχείο Αίγινας για την κατεπείγουσα  μεταφορά του με το πλωτό ασθενοφόρο στον Πειραιά και από εκεί στο Ασκληπιείο Βούλας.  

Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας στον ξαφνικό χαμό του πατέρα μας είτε με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία είτε με τα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε. Ιδιαιτέρως τους ιερείς που συμμετείχαν στην κηδεία , τον πατέρα  Αμφιλόχιο για τον επικήδειο λόγο που τον σκιαγράφησε ακριβώς αλλά και τον κύριο δήμαρχο Αιγίνης κύριο Ζορμπά και τις υπόλοιπες αρχές του τόπου για την παρουσία τους. 

Ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος πατέρας και παππούς αφήνει σε εμάς παρακαταθήκη την αγάπη του για την ζωή , την οικογένεια και για όλους τους συνανθρώπους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τις αρχές που μας δίδαξε αλλά και για την πίστη του στον Χριστό μας που τόσο αγαπούσε.  Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του και την γενναιοδωρία της ψυχής του. 
Είη η μνήμη αυτής αιωνία και απαλαίωτος.
Καλή Ανάσταση
Η οικογένειά του