Επανέρχεται το θέμα της τροφοδοσίας υγρών καυσίμων στην Αίγινα. Το ένα μετά το άλλο ξεμένουν τα πρατήρια.

Χωρίς καύσιμα έχει μείνει περίπου το 50% των πρατηρίων του νησιού (σε κάποια η κατάσταση της διαθεσιμότητας είναι μικτή ανάλογα με το είδος του καυσίμου) εικόνα που αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Το πρόβλημα σύμφωνα με κύκλους της εγχώριας αγοράς, εντοπίζεται στην συχνότητα των δρομολογίων που γίνονται πλέον για την τροφοδοσία των πρατηρίων της Αίγινας. Έτσι, ενώ οι πρατηριούχοι του νησιού ανέμεναν να πραγματοποιηθεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο την Πέμπτη, αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα το επόμενο δρομολόγιο να έχει οριστεί για την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.


Να σημειώσουμε ότι ενώ παλαιότερα τα δρομολόγια γίνονταν κάθε εβδομάδα, πρόσφατα εκτελούνται περίπου κάθε 14 ημέρες. Πάντως το ζήτημα δεν είναι καινούργιο και κύκλοι της αγοράς επισημαίνουν ότι αυτή η τακτική οδηγεί συχνά τις επιχειρήσεις τους σε αδράνεια για 3-4 μέρες, καθώς ξεμένουν από καύσιμα. Το πρόβλημα ενισχύεται και από τις "σφιχτές" οικονομικές συνθήκες της αγοράς. Σήμερα το πρωί σχηματίστηκε ουρά σε κεντρικό πρατήριο, που αναγκάστηκε να βάλει πλαφόν στην διάθεση της αμόλυβδης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png