Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις από το γυμναστήριο Κούρος.

Στις κατάμεστες εγκαταστάσεις από φίλους του γυμναστηρίου Κούρος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που περιελάμβανε επίσης βραβεύσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις! Οι φίλοι, τα μέλη και οι συνεργάτες του γυμναστηρίου Κούρος, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στους γνώριμους χώρους του, για να ευχηθούν για τη νέα χρονιά, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό, που τέλεσε ο πατέρας Ελευθέριος Κουμασίδης, ενώ ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μία σύντομη ομιλία από την οικοδέσποινα της βραδιάς, ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Φωτεινή Μπήτρου. Η κυρία Μπήτρου αφού ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν το γυμναστήριο όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε για τους στόχους και τη φιλοσοφία που περικλείει τις δραστηριότητες του.


Ανάμεσα στα περισσότερα από 200 δώρα, που μοιράστηκαν με δωρεάν λαχνούς στους καλεσμένους, η κυρία Φωτεινή Μπήτρου κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του γυμναστηρίου να αγοράσουν λαχνούς για μία ξεχωριστή λαχειοφόρο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της αποκατάστασης της υγείας του Παντελή. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, για τα μέλη του γυμναστηρίου που γυμνάζονται περισσότερα χρόνια στο γυμναστήριο ή ακόμη και για τον πιο συνεπή ασκούμενο! Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Αίγινα κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιάννης Κρεζούζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Τάκης Βάρτζελης και η διοικητικής του Αστυνομικού Τμήματος κυρία Αργυρώ Γκαρή. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κεράσματα, πυροτεχνήματα και πολλά πολύχρωμα μπαλόνια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png