Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Σαρωνικού Αίγινας.

Μία ξεχωριστή βραδιά προσέφερε στους φίλους της ομάδας, η διοίκηση τη Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας την Παρασκευή, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Δανάη οι αθλητές, οι διοικητικοί υπεύθυνοι, οι τεχνικοί και πολλοί φίλοι του αθλητικού σωματείου, συμμετείχαν σε μία βραδιά γεμάτη από διασκέδαση, μουσική, δώρα και φυσικά πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά. Η βραδιά άνοιξε με το σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της διοίκησης κυρίου Γιάννη Αβραμίδη, που εν συντομία παρέθεσε τις προσπάθειες που ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι για τη δημιουργία του νέου αθλητικού σχήματος.


Ο κύριος Αβραμίδης ευχαρίστησε όλους, όσους από το δικό τους πόστο προσφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, κάλεσε τους κατοίκους του νησιού να υποστηρίξουν ακόμη περισσότερο αυτή την πρωτοβουλία και εκ μέρους της διοίκηση ευχήθηκε καλή χρονιά. Στις κατάμεστες από κόσμο αίθουσες του ξενοδοχείου Δανάη, η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ καλό φαγητό και ζωντανή μουσική από τους μουσικούς του "Κανελλάς Live".

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png