Έμειναν από νερό περιοχές του νησιού. Δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας χθες. Θα επανέλθει τις επόμενες ώρες διαβεβαιώνει ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.

Θα επιλυθεί τις επόμενες ώρες το πρόβλημα της μειωμένης πίεσης του νερού που αντιμετωπίζουν υδρολήπτες του νησιού, μας ενημέρωσε πριν από λίγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Το πρόβλημα προέκυψε κυρίως σε περιοχές που υδροδοτούνται από την υδροφόρα της Αίγινας, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν εκτελέστηκαν δρομολόγια χθες. Δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε και προς το λιμάνι της Πέρδικας, με αποτέλεσμα η υδροδότηση της περιοχής να γίνει από το δίκτυο της Αίγινας, κάτι που επιβάρυνε τα αποθέματα.


Επίσης κάτοικοι από την περιοχή της Περιβόλας, μας ενημέρωσαν ότι μετά τις 10 το πρωί δεν είχαν καθόλου νερό. Στην περιοχή του Λεοντίου έγινε ένα δρομολόγιο χθες το βράδυ, ενώ σήμερα το δρομολόγια θα γίνουν κανονικά, οπότε και το πρόβλημα θα λυθεί τις επόμενες δύο ώρες, όπως διαβεβαιώνει ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png