Καβουρόπετρα. Η κακή εικόνα που έγινε συνήθεια.

Η περιοχή είναι ξεχωριστή και παρά το προβλήματα, η όμορφη ακτογραμμή στην περιοχή της Καβουρόπετρας γίνεται περισσότερο ειδυλλιακή τώρα το χειμώνα. Δυστυχώς η ομορφιά του τοπίου διακόπτεται βίαια από μία εικόνα που παραμένει καιρό και έχει γίνει πλέον συνήθεια. Μία εικόνα που εναλλάσσεται βέβαια ανάλογα με την εποχή, το είδος των υλικών, αλλάζει όγκο και σύσταση, αλλά ουσιαστικά παραμένει εκεί.


Η θέση αυτή μοιάζει σαν να έχει παγιωθεί ως χωματερή. Τα βλέμματα των περαστικών την έχουν συνηθίσει, ωστόσο οι περίοικοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με αυτή την εικόνα και κάνουν λόγο για υποβάθμιση. Παρά το γεγονός ότι οι κάδοι μπροστά από την ιδιότυπη αυτή χωματερή είναι καθαροί και άδειοι, η εικόνα πίσω από αυτούς είναι αποκαρδιωτική και ενώ δύο ακόμη σημεία στην ίδια περιοχή που κατά καιρούς έχουν μετατραπεί σε χωματερές έχουν καθαριστεί αυτή παραμένει.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png