Το παιχνίδι του "Χαμένου Θησαυρού" από το 10ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.


Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας για το Καρναβάλι 2013 στο νησί, που ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη το Σάββατο στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου με τίτλο "Τα παιδιά παίζουν παραμύθι", όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μασκαρευτούν και να παίξουν παρέα με την "Πιτσιρικούπολη" και την κ. Παναγιώτα Καλαμάκη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε την Κυριακή με το παιχνίδι του "Χαμένου Θησαυρού", που διοργανώθηκε από το 10ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων.


Η συνάντηση είχε οριστεί στον Πύργο του Μαρκέλλου και από εκεί τα παιδιά που συμμετείχαν, αναζήτησαν γρίφους και σημεία σε διάφορες περιοχές του κέντρου. Ο σκοπός της εκδήλωσης, ήταν να συνδυάσει το παιχνίδι μαζί με τη γνώση για την ιστορικότητα της Αίγινας. Την επόμενη Κυριακή θα γίνει η απονομή για τον ομάδα που κέρδισε, απονομή που θα συνοδευτεί και με χρηματικό έπαθλο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png