Κάηκαν αυτοκίνητα και μηχανές σε ιδιωτικό χώρο parking στην περιοχή του Συνεταιρισμού.


Εννέα αυτοκίνητα καταστράφηκαν και δύο μηχανές (τύπου γουρούνας) υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 3:20 σήμερα τα ξημερώματα σε ιδιόκτητο, περιφραγμένο χώρο parking στην περιοχή του συνεταιρισμού. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη, που ενημέρωσε τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας. Στο χώρο που βρίσκονταν τα αυτοκίνητα επιχείρησε δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού με τρία οχήματα, που έσβησε τη φωτιά μετά από περίπου 40 λεπτά.


Ο χώρος είναι περιφραγμένος και βρίσκεται μερικά μόλις μέτρα από την οικία του ιδιοκτήτη. Τα αυτοκίνητα ανήκουν στην επιχείρηση Giakas Rentals, επιχείρηση ενοικίασης Μοτοσικλετών και Αυτοκινήτων. Από το περιβάλλον της επιχείρησης γίνεται λόγος για εμπρησμό, καθώς τα αυτοκίνητα έχουν καεί ολοσχερώς στο εσωτερικό τους. Για το συμβάν ενεργεί προανάκριση ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png