Beach Party 7 από το Ellinikon Seaside.


Πραγματοποιήθηκε χθες στην παραλία του Aqua Loca το πιο πολυαναμενόμενο event του καλοκαιριού. Πρόκειται για το Beach Party του Ellinikon Seaside που συγκέντρωσε, όχι άδικα, το ενδιαφέρον της κοσμικής Αίγινας και των φανατικών clubbers του νησιού.

Tο Beach Party του Ellinikon Seaside έφερε φέτος το μαγικό αριθμό 7, κάτι που δείχνει ότι αποτελεί ένα event που είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού και χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο του είδους για το νησί. Το φετινό party ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς ανάμεσα στα πιο καυτά καλοκαιρινά tracks ο ουρανός φωτίστηκε από δεκάδες βεγγαλικά, το dance floor καλύφθηκε από αφρό, ενώ τα φωτιστικά εφέ εντυπωσίασαν. Το party κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κανείς δεν έδειχνε διάθεση να φύγει νωρίτερα.

Ο Κυριάκος Κλώνος ιδιοκτήτης του Ellinikon Seaside είπε στο Aegina Portal: "Το νούμερο 7 είναι ένας υπέροχος αριθμός κι αυτό το λέω γιατί το φετινό beach party στο Aqua Loca ήταν το καλύτερο που έχει γίνει μέχρι τώρα! Όλοι είναι ευχαριστημένοι, περνούν υπέροχα. Το show με τα βεγγαλικά ήταν εντυπωσιακό το ίδιο και τα εφέ που χρησιμοποιήσαμε. Δουλέψαμε πολύ για να οργανώσουμε αυτό το party. Από την πρώτη φορά που οργανώσαμε το beach party μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι καινούργιο και το αποτέλεσμα φαίνεται. Για του χρόνου θα ετοιμάζουμε ακόμα κάτι πιο δυνατό!".

Τώρα οι φίλοι του Ellinikon Seaside θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Πέμπτη 7 Αυγούστου για το επόμενο event με το Διονύση Ζάχο στο One Man Show και φυσικά τους Stavento στις 11 Αυγούστου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png