"Φουντώνει" και πάλι το πρόβλημα των κλαδεμάτων. Μαζική η απόθεση στα σημεία αποκομιδής απορριμάτων.

"Φουντώνει" και πάλι το πρόβλημα της διαχείρισης των κλαδεμάτων, καθώς από το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η εικόνα στους δρόμους και ειδικά στην περιφέρεια του νησιού είναι ενδεικτική. Ήδη ένας μεγάλος όγκος κλαδεμάτων έχει συγκεντρωθεί δίπλα στους κάδους των απορριμάτων. Στις περισσότερες των περιπτώσεις τα κλαδέματα βρίσκονται μέσα σε μεγάλες σακούλες απορριμάτων. Το πρόβλημα, αναμένεται να οξυνθεί το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη πλησιάζουμε στην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, οπότε και η καύση των κλαδεμάτων απαγορεύεται από το νόμο.

Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο κύριος Ηλίας Μπέσης είπε σχετικά: "Παρακαλώ τους πολίτες, τα αδρανή υλικά, στρώματα, χόρτα, κλαδιά κτλ να μην τα αφήνουν στους κάδους. Μπορούν να τα καίνε έως 30 Απριλίου. Ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες καθαριότητας στο τηλέφωνο 22970 25753 (λειτουργεί και το Σάββατο). Έρχονται εορτές και καλοκαίρι. Χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών στο θέμα της καθαριότητας δεν θα υπάρξει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε".

Πάντως προβλήματα παρουσιάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις και στην αποκομιδή των απορριμάτων σε διάφορες περιοχές του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png