Βλάβη αγωγού υδροδότησης στην περιοχή των ναυπηγείων. Γίνονται εργασίες για την επισκευή του.

Στην περιοχή των ναυπηγείων, λίγο μετά την Καβαρόπετρα, σημειώθηκε βλάβη σε αγωγό του δικτύου υδροδότησης, που βρίσκεται στην άκρη του παραλιακού δρόμου. Η βλάβη έγινε αντιληπτή λίγο μετά τις 6:30, καθώς από το σημείο του οδοστρώματος που έχει σπάσει ο αγωγός εμφανίστηκε ένας πίδακας νερού. Το τεχνικό συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης κινητοποιήθηκε άμεσα και αφού πρώτα έκλεισε την παροχή του νερού, ξεκίνησε την αποκατάσταση της βλάβης.

Για το πρόβλημα που προέκυψε, ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός είπε ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις ώρες μέχρι η βλάβη να αποκατασταθεί, χωρίς ωστόσο τη στιγμή του ρεπορτάζ να είχε εκτιμηθεί πλήρως το μέγεθός της. Συμπλήρωσε επίσης ότι καθώς πρόκειται για κεντρικό αγωγό, σύντομα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι υδρολήπτες που βρίσκονται σε υψηλότερα σημεία. Τέλος, ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία από τους κατοίκους και του παραθεριστές του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png