Αντιδράσεις και ερωτηματικά για τις χωματουργικές εργασίες στην παραλία της Κολώνας.

Την αντίδραση του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αίγινας, προκάλεσαν οι χωματουργικές εργασίες που έγιναν στην παραλία της Κολώνας. Στο ίδιο Δελτίο Τύπου γίνεται αναφορά στη "βάναυση επέμβαση διαμόρφωσης χώρου πλαζ με χρήση μπουλντόζας και εξόντωση δεκάδων δενδρυλλίων". Η κάμερα του Aegina Portal κατέγραψε πριν από λίγο το χώρο της Κολώνας, όπου είναι φανερό ότι πράγματι από τις εργασίες που  έγιναν στο χώρο  έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πλάτωμα. Στην αριστερή πλευρά  του έχουν συγκεντρωθεί όγκοι χωμάτων και φυκιών, ενώ κατά μήκος της παραλίας προς τη θάλασσα δεν υπάρχουν πια καθόλου δέντρα.

Στην αρχή του χειμώνα και πιο συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, η κάμερα του Aegina Portal είχε καταγράψει και πάλι το συγκεκριμένο κομμάτι της Κολώνας, καθώς τότε υπήρχαν καταγγελίες για κοπή δέντρων που στη συνέχεια γίνονταν καυσόξυλα. Το περιστατικό είχε καταγραφεί και από το Δασονομείο Αίγινας.

Σε επικοινωνία με το Δήμαρχο  κύριο Σάκη Σακκιώτη, είπε ότι βρισκόταν σε υπηρεσιακό ταξίδι στην Αθήνα και δεν γνωρίζει ακριβώς τι έχει συμβεί, ενώ συμπλήρωσε ότι για το ίδιο θέμα νωρίς το απόγευμα επικοινώνησαν μαζί του από την Εφορία Εναλίων Αρχαιοτήτων. Τέλος σε επικοινωνία για το ίδιο θέμα με τον αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση, πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, δήλωσε ότι ο Δήμος Αίγινας δεν γνώριζε για τις χωματουργικές εργασίες στην Κολώνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png