"Ναί" λέει η Τοπική Κοινότητα και η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας για τη διοργάνωση του Masters Beach Volley.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση συζητήθηκε χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια συνάντησης μελών της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας και της Επαγγελματικής Ένωσης της περιοχής. Η πρόταση αφορά τη διοργάνωση στην Πέρδικα του Masters Beach Volley που τα δύο προηγούμενα χρόνια έγινε στην πόλη της Αίγινας. Η πρόταση προβλέπει τη διαμόρφωση του κεντρικού γηπέδου στο χώρο που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Σώστη, την κάλυψη της διαμονής από ξενοδοχεία και του φαγητού από τα εστιατόρια της περιοχής, καθώς και τη χρηματική συμμετοχή των cafe της Πέρδικας.

Τόσο ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  κύριος Τάσος Αμάφης, όσο και ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, στην πρόταση που παρουσίασαν τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχει για την περιοχή η προβολή της μέσα από το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Την πρόταση των δύο φορέων της Πέρδικας παρακολούθησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Φίλιππος Τζίτζης και ο κύριος Στάθης Νικολούζος, πρωτεργάτης της δημιουργίας του μεγάλου αθλητικού θεσμού στην Αίγινα. Η πρόταση θα κατατεθεί σήμερα το απόγευμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση σήμερα το πρωί η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας αναφέρει τα ακόλουθα: "Συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στα πολιτισμικά δρώμενα του νησιού, η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας στηρίζει τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley και καλύπτει τη διοργάνωση στο μεγαλύτερο τμήμα της και συγκεκριμένα σε θέματα διαμονής, γευμάτων, φύλαξης, καθαριότητας, καθώς και τη συγκοινωνιακή σύνδεση Αίγινας - Πέρδικας με λεωφορεία τις ημέρες των αγώνων. "


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png