Σε όξυνση βρίσκεται και πάλι το θέμα των κλαδεμάτων. Μεγάλοι οι όγκοι σε πολλές περιοχές του νησιού.

Ιδιαίτερα επικίνδυνο παρουσιάζεται και πάλι το ζήτημα της απόθεσης κλαδεμάτων σχεδόν στο σύνολο του νησιού. Ένα θέμα που λόγω της περιόδου ενδέχεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων οι όγκοι με τα κλαδέματα βρίσκονται δίπλα στο οδικό δίκτυο, κάτι που δημιουργεί τις συνθήκες για επικίνδυνα περιστατικά. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τα κλαδέματα βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε μεγάλα πεύκα και ημιδασικές περιοχές.


Σε κάποιες άλλες βρίσκονται ανακατεμένα με άλλα αντικείμενα όπως έπιπλα ή άλλα έφλεκατα υλικά. Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι από τη συνολική εικόνα δεν ξεφεύγουν και κεντρικότατα κτήρια του νησιού, όπως για παράδειγμα το πίσω μέρος της αυλής του Λαογραφικού. Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί εκεί μοιάζει ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Τέλος να σημειώσουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι όγκοι των κλαδεμάτων βρίσκονται σε χώρους αναψυχής ή εστίασης δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα αποκρουστικό θέματα. Τέλος δεν λείπουν και εκείνοι που κινούνται στο να απομακρύνουν μόνοι τους τους όγκους των κλαδεμάτων που έχουν συσσωρευθεί, δημιουργώντας μικρές τοπικές δράσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png