Επιστολή του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας για τα συσσωρευμένα υλικά γύρω από τους κάδους απορριμάτων.

Την αγωνία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Πέρδικα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κύριος Τάσος Αμάφης, ο οποίος απέστειλε επιστολή και αναφέρει τα ακόλουθα: "Κύριε Δήμαρχε, σας γνωρίζω ότι στην περιφέρεια της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας υπάρχουν σε ορισμένα σημεία συσσωρευμένα αδρανή υλικά (στρώματα, κλαδιά, οικοδομικά υλικά κτλ) τα οποία εκτός από θέμα Δημόσιας υγείας δημιουργούν και σοβαρά προβλήματα αισθητικής εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου. Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας, ώστε να γίνει το δυνατόν συντομότερα η αποκομιδή τους".



Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας χθες, ο κύριος Αμάφης ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να μην αποθέτουν τα κλαδέματα σε χώρους γύρω από τους κάδους και ειδικά στην περιοχή του πευκώνα στο κέντρο του χωριού, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς. Σημείωσε μάλιστα ότι λίγες ημέρες πριν, η Τοπική Κοινότητα μετέφερε μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων από τον πευκώνα, ώστε να απομακρυνθεί κατά το δυνατόν ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Τέλος σχετικά με τη διακοπή της υδροδότησης που παρουσιάστηκε χθες, είπε ότι αυτή διήρκεσε μία περίπου ώρα και οφείλονταν σε βλάβη του δικτύου που αποκαταστάθηκε και όχι σε έλλειψη νερού. (στο video που συνοδεύει το άρθρο χρησιμοποιούμε δύο πρόσφατα πλάνα αρχείου, όπου έχει καταγραφεί το πρόβλημα της συσσώρευσης κλαδεμάτων στον πευκώνα).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png