Ξεκινά την Παρασκευή το 3ο Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών. Στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.

Για τρίτη φορά φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" διοργανώνει ένα φεστιβάλ που παρά τις δυσκολίες κατάφερε να γίνει θεσμός. Το "Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών και Λαϊκών Χορών", γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τις δύο προηγούμενες χρονιές και την αποδοχή του κοινό της Αίγινας, που γέμισε κάθε βράδυ με την παρουσία του την πλατεία της προβλήτας στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.


Το φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου και θα ξεκινά στις 9 μ.μ. Στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό, έχει στηθεί ήδη η μεγάλη πλατφόρμα η οποία αποτελεί και τη σκηνή των χορευτικών, ενώ τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου κάνουν καθημερινά πρόβες παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν: Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κυψέλης, Το χορευτικό τμήμα της ενορίας των Αγίων Ασωμάτων, Το χορευτικό τμήμα του Δήμου Αγκιστρίου, Ο Μορφωτικός Σύλλογος Βαθέος, Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας", το Συγκρότημα Ιερού Ναού Παμμέγιστων Ταξιαρχών, Το Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών "Δρώμενα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png