Έκκληση προς κάθε αρμόδιο κάνουν κάτοικοι της Αίγινας για την κατάσταση που επικρατεί με την αποκομιδή των απορριμάτων.

Νιώθουν αβοήθητοι και αισθάνονται ότι δεν τους ακούει κανείς. Κάτοικοι του νησιού επικοινώνησαν σήμερα το πρωί με το Aegina Portal καταγγέλλοντας την κατάσταση που επικρατεί με την αποκομιδή των απορριμάτων στην περιοχή "Πλακάκια" και δίπλα στο κτήριο του ΟΤΕ. Τα προβλήματα στις δύο περιοχές που παρουσιάζουμε σήμερα παραμένουν για μήνες, σε τέτοιο βαθμό που οι κάτοικοι τους νιώθουν πραγματικά στο έλεος της αποπνικτικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.


Καθώς νιώθουν ότι λύση δεν βρίσκεται, κάνουν έκκληση προς κάθε αρμόδια αρχή και υπηρεσία του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, της Περιφέρειας και της κεντρικής διοίκησης ώστε να δοθεί άμεσα λύση. "Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε, φοβάμαι για την υγεία του παιδιού μου" λέει μητέρα ενός μικρού παιδιού, που νιώθει την γειτονιά της να υποβαθμίζεται καθημερινά και την πιθανότητα υγειονομικών κινδύνων δεδομένη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png