Ξεμένουν και πάλι τα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αίγινα.

Το πρόβλημα που διαπιστώθηκε πριν από δύο εβδομάδες, επανέρχεται και πάλι, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου στην καρδιά της καλοκαιρινής σεζόν. Μέχρι σήμερα το απόγευμα το ένα πρατήριο καυσίμων ξέμενε μετά το άλλο, ενώ οι "απώλειες" είχαν ξεκινήσει ήδη από το πρωί, καθώς αρκετοί έπρεπε να ψάξουν μέχρι τελικά να βρουν λίγη αμόλυβδη.


Το όλο ζήτημα εντοπίζεται στην δεκαπενθήμερη πλέον τροφοδοσία των πρατηρίων της Αίγινας, καθώς όπως είναι γνωστό το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν γίνεται κάθε εβδομάδα. Οι πρατηριούχοι κάνουν σαφές ότι με το δεκαπενθήμερο κύκλο τροφοδοσίας η αγορά δεν μπορεί να καλυφθεί. Τέλος, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις δρομολόγιο θα γίνει την Τετάρτη, οπότε και θα μεσολαβήσουν σχεδόν τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων πολλοί κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού θα δουν τα ρεζερβουάρ τους να αδειάζουν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png