Ξεκίνησαν οι θερινές εκπτώσεις στην Αίγινα. Μέτρια η εικόνα των πρώτων ημερών.

Με πολύ καλές τιμές, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επάρκεια σε όλα τα είδη, τα καταστήματα της Αίγινας ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες τις καλοκαιρινές τους εκπτώσεις. Στις βιτρίνες των καταστημάτων του νησιού υπάρχουν αρκετά μεγάλες μειώσεις τιμών, τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές που δημιουργούν προσδοκίες τους καταστηματάρχες για αύξηση της εμπορικής κίνησης. Οι εκπτώσεις γίνονται σε ένα οικονομικό περιβάλλον ιδιαίτερα δύσκολο, περιβάλλον που έχει περιορίσει την αγοραστική δυνατότητα των κατοίκων του νησιού και έχει δημιουργήσει πιεσμένη ρευστότητα στις επιχειρήσεις.


Τα μηνύματα για την αγοραστική κίνηση της περιόδου συνοψίζονται σε μία φράση που είπε καταστηματάρχης κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ: "Ούτε κλαίει, ούτε γελάει" είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας το αβέβαιο της ατμόσφαιρας και την "μέρα προς μέρα" κατάσταση αναμονής του εμπορικού κόσμου της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png