Μποτιλιάρισμα εκατοντάδων μέτρων στην παραλία της Αίγινας.

Για περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά διήρκεσε μποτιλιάρισμα στην παραλία της Αίγινα σήμερα το πρωί. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο παράνομα έξω από κατάστημα της παραλίας, εμπόδισε τον τράκτορα της Υπηρεσίας Καθαριότητας που κινούνταν προς το λιμάνι. Το αποτέλεσμα ήταν και λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας να δημιουργηθεί ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα που έφτασε μέχρι το ξενοδοχείο Brown στην περιοχή της πλαζ "Πευκάκια". Κομφούζιο επικράτησε επίσης στην περιοχή της "Παναγίτσας", ενώ ένα μεγάλο ακόμη μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στην οδό Ιουλίας Κάτσα καθώς δεκάδες ήταν τα οχήματα που κινούνταν προς τον παραλιακό δρόμο εκείνη την ώρα.


Στο σημείο του συμβάντος έφτασαν αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας που διευθέτησαν την κατάσταση και αποσυμφόρησαν την κίνηση. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω της αύξησης της κίνησης των τροχοφόρων οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς σε πολλές περιπτώσεις η παράνομη στάθμευση γίνεται επικίνδυνη αφού εμποδίζει την διέλευση πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων, ακόμη και αναπηρικών αμαξιδίων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png