Θρήνος. Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στις Πολλές Ελιές. Νεκρή 21χρονη κάτοικος Αίγινας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Αίγινας η είδηση του θανάτου 21χρονης, που υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά της μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στις Πολλές Ελιές. Πιο συγκεκριμένα οδηγός αυτοκινήτου 22 ετών, παρέσυρε με το όχημά του στις 4:30 τα ξημερώματα την άτυχη οδηγό.


Στο σημείο του συμβάντος σήμερα το πρωί μία πεσμένη πόρτα και δεκάδες μέρη του μικρού κυβισμού μηχανής, διάσπαρτα σε μία απόσταση εκατό περίπου μέτρων, καταμαρτυρούν την τραγωδία που εξελίχθηκε εκεί τα ξημερώματα. Η τραυματισμένη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά της σήμερα το πρωί.

Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν γίνει επανειλημμένως ατυχήματα, αλλά ωστόσο πολλοί κάτοικοι του νησιού σήμερα νιώθουν εξοργισμένοι, καθώς δεν έχουν ληφθεί μέτρα. Ακόμη και σήμερα το πρωί η πυκνή για την Αίγινα κυκλοφορία του Αυγούστου γινόταν στο συγκεκριμένο σημείο της λεοφώρου κάτω από πραγματικά επικίνδυνες συνθήκες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png