Προβλήματα στην υδροδότηση της Δημοτική Κοινότητας Αίγινας από βλάβη σε κεντρικό αγωγό. [upd 3:10 μ.μ.]

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν στην υδροδότηση οι κάτοικοι της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, λόγω βλάβης που προκλήθηκε στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης Λεοντίου - Αίγινας σήμερα το μεσημέρι. Στο σημείο της βλάβης το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης (οπωροπωλείο Πούντου) βρίσκεται συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης που επιδιορθώνει τη βλάβη. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό πριν από λίγο είπε ότι η βλάβη θα επιδιορθωθεί τις επόμενες ώρες, όμως καθώς αυτή βρίσκεται σε κεντρικό αγωγό θα υπάρξουν προβλήματα τα οποία δεν αναμένεται να ξεπεραστούν μέχρι το βράδυ.


[upd 3:10 μ.μ.] Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία του ρεπορτάζ η βλάβη ενδέχεται να είναι σημαντικότερη από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, οπότε και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την επισκευή του αγωγού. Να σημειώσουμε ότι ο δρόμος στο σημείο που γίνονται οι εργασίες είναι κλειστός για τα οχήματα περίπου για 150 μέτρα.

Για τη βλάβη εξέδοωσε σχετική ανακοίνωση η Υπηρεσία Ύδρευσης: "Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό Λεοντίου-Αίγινας θα παρουσιασθεί προσωρινά πρόβλημα στην ομαλή υδροδότηση της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας. Παρακαλούνται οι καταναλωτές να περιορίσουν την χρήση του νερού στα αναγκαίως απαραίτητα. Η αποκατάσταση της ομαλής υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png