Βλάβη στη δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων. Προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση σε περιοχές του νησιού.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν στην ομαλή υδροδότηση οι περιοχές του νησιού που τροφοδοτούνται από την κεντρική δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων. Σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, είπε ότι υπάρχει βλάβη στη δεξαμενή των Αγίων Ασωμάτων, ενώ συμπλήρωσε ότι αυτή θα διορθωθεί σε μία με δύο ώρες. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα δρομολόγια των δύο υδροφόρων πλοίων, τόσο προς το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, όσο και προς το λιμάνι της Πέρδικας έχουν σταματήσει τις τελευταίες δύο και μία εβδομάδες αντίστοιχα, καθώς η συμπληρωματική σύμβαση με την εταιρία που μεταφέρει το νερό έχει λήξει.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του ραδιοφώνου του Aegina Portal



Σε αναμονή της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την ετήσια σύμβαση μεταφοράς νερού προς την Αίγινα βρίσκεται η Δημοτική Αρχή, καθώς τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα λήγει και η σύμβαση της δεύτερης εταιρίας μεταφοράς νερού, που τροφοδοτεί την κεντρική δεξαμενή στο Λεόντι. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, οπότε ενδέχεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον της σύμβασης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png