Σοβαρή βλάβη σε αγωγό στην περιοχή του Λεοντίου. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι υδρολήπτες σε διάφορες περιοχές της Αίγινας.

Σοβαρή βλάβη εντοπίστηκε σε αγωγό στην περιοχή του Λεοντίου, η οποία θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός μίλησε πριν από λίγο τηλεφωνικά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal λέγοντας πως ειδοποιήθηκε ότι η Κυψέλη έχει μείνει από νερό και ότι μετά από έλεγχο στο Λεόντι ναι μεν έστελνε νερό, αλλά όχι κανονικά, καθώς οι ενδείξεις ήταν πολύ χαμηλές. "Εντοπίσαμε τη βλάβη η οποία είναι πολύ σοβαρή και δυστυχώς θα διακόψουμε την υδροδότηση", είπε ο κύριος Μαρμαρινός που συμπλήρωσε ότι θα χρησιμοποιηθεί νερό γεωτρήσεων.

Τηλεφωνική επικοινωνία για τη βλάβη στο Λεόντι



Σχετικά με την υδροδότηση της Κυψέλης είπε ότι αυτή θα γίνει με νερό γεωτρήσεων, ενώ για την περιοχή του βαθέος συμπλήρωσε ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί εντός μισής ώρας και εκεί με νερό γεωτρήσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png