Η Ξένη Πετρίτου - Τριανταφύλλου μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για τη δράση του Συλλόγου Αίγινα Εθελοντής την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Συνεχίζοντας την πολύπλευρη δράση του, ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής" διοργανώνει τη Κυριακή εκδήλωση με σκοπό να στηρίξει τις οικογένειες της Αίγινας που έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ο Ανδρέας Δερμάτης θα παρουσιάσει την παράσταση θεάτρου σκιών "Ο Καραγκιόζης και η Κούνια". Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, όμως όποιος το επιθυμεί μπορεί να φέρει μαζί του, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Απόσπασμα από την εκπομπή DayEnd στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η Ξένη Πετρίτου - Τριανταφύλλου μίλησε χθες το βράδυ στη ραδιόφωνο του Aegina Portal για αυτή την προσπάθεια, που έχει ως σκοπό να στηρίξει τις οικογένειες του νησιού που έχουν ανάγκη. Μία παρόμοια δράση είχε επαναληφθεί πέρυσι, αυτή τη φορά στο Λαογραφικό, και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ο σύλλογος κατάφερε μέσα από αυτή την προσπάθεια να συγκεντρώσει σημαντικές ποσότητες τροφίμων για τις διανομές που κάνει. Μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες, ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας. Η Ξένη Πετρίτου - Τριανταφύλλου σημειώνει ότι δεν είναι ανάγκη κάποιος να πάει να αγοράσει πράγματα, μπορεί να φέρει κάτι που έχει ήδη στο ντουλάπι του, συμπληρώνοντας ότι έχει σημασία η συμμετοχή.

Άλλωστε στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί και μπαράζ τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν επίσης στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png