Το Amara Zee έτοιμο για το Caravan Stage.

Ένα εντυπωσιακό ιστιοφόρο έχει προσδέσει στο λιμάνι δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του θαλασσινού. Πρόκειται για το Amara Zee ένα σκάφος με πολλές ιδιαιτερότητες, κάτι που φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά. Στα ιστία του και το κατάστρωμα του είναι εγκατεστημένα ηχητικά και φωτιστικά συστήματα σε τέτοιο βαθμό που δίνει την εντύπωση ενός πλωτού studio ή θεάτρου.


Και τα δύο δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος που αυτό το πανέμορφο σκαρί φέρει πάνω του αυτές τις εγκαταστάσεις είναι γιατί στους χώρους του πραγματοποιείτε μία πειραματική όπερα που έχει ως θέμα του το φαινόμενο του θερμοκηπίου. To Amara Zee έχει παρουσιάσει τέτοιου είδους παραστάσεις και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού και από ότι μαθαίνουμε το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Οι κάτοικοι της Αίγινας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Caravan Stage στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου (αύριο και μεθαύριο δηλαδή) στις 09:30 μ.μ. Το θεατρικό δρώμενο είναι υπό την αιγίδα του Δήμου της Αίγινας και η είσοδος είναι ελεύθερη.