Ναυτικός Όμιλος Βροχείων. "Στολίζουμε για να δίνουμε ελπίδα στους γύρω μας", λέει ο κ. Σταμάτης Κορωναίος.

Στον δρόμο προς την Πέρδικα, λίγο μετά το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου, το λιμάνι των Βροχείων καταφέρνει να διατηρεί τις στιγμές. Δίπλα στο δρόμο, αλλά με το δικό του τρόπο και αρκετά μακριά από αυτόν, διεκδικεί τη δική του θέση σαν ένα από τα πιο όμορφα σημεία ρέμβης του νησιού. Εδώ και αρκετά χρόνια τα μέλη του Ναυτικού Συλλόγου Βροχείων το φροντίζουν, δημιουργώντας έναν πυρήνα ανθρώπων που περνά καθημερινά από εκεί. Ο όμιλος και φέτος φρόντισε να στολίσει το μικρό λιμάνι, να του δώσει χρώμα τις νύχτες, με τα λαμπιόνια να τυλίγονται γύρω από τις σωλήνες, αλλά και το μικρό ξύλινο δωμάτιο που υπάρχει εκεί. Είναι η αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου.

Ο κύριος Σταμάτης Κορωναίος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βροχείων μιλά με ενθουσιασμό για το στολισμό στο μικρό λιμάνι. Πιο πολύ όμως είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει σε όσους περνούν από εκεί. "Στολίζουμε για να δίνουμε ελπίδα στους γύρω μας" λέει. Και είναι αλήθεια, μάλλον δεν έχει σημασία που τα λαμπιόνια δεν είναι εκατοντάδες ή χιλιάδες, δεν είναι αυτός ο σκοπός. Άλλωστε σε άλλα, κεντρικότερα σημεία του νησιού, κανένας δεν φρόντισε έστω και για τα τυπικά. Ο στολισμός στο λιμανάκι θέλει να δώσει μια εορταστική νότα, σε έναν τόπο που έτσι κι αλλιώς είναι πανέμορφος, και να μεταφέρει την ευχή: "Υγεία και προπαντός ελπίδα. Η Ελλάδα έχει περάσει πολύ χειρότερα και θα τα καταφέρουμε" λέει με σιγουριά ο κύριος Σταμάτης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png