Ξεκίνησαν τα μαθήματα φωτογραφίας της ΝΕΛΕ στο Μορφωτικό Σύλλογο.


Ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα της νέας περιόδου, για το φωτογραφικό τμήμα της ΝΕΛΕ, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας "ο Καποδίστριας" στο εντευκτήριο του, που βρίσκεται πίσω από το Νοσοκομείο της Αίγινας. Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο καθηγητής Άρης Παύλος ο οποίος με τη βαθιά του γνώση και μεγάλη εμπειρία στη φωτογραφία εισάγει τους μαθητές του στην τέχνη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Το συγκεκριμένο τμήμα μετά από τέσσερις μήνες δουλειάς παρουσίασε στην αυλή του Λαογραφικού το καλοκαίρι που μας πέρασε την πρώτη του έκθεση, αφήνοντας κατά γενική ομολογία τις καλύτερες εντυπώσεις. Φέτος το τμήμα θα εμπλουτιστεί και με νέους μαθητές, ενώ όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να επισκέπτονται το εντευκτήριο του συλλόγου κάθε Δευτέρα στις 7:30 .

Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα και είναι δωρεάν. Αποτελούν μια καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με τη φωτογραφία, καθώς ο υπεύθυνος του τμήματος Άρης Παύλος είναι ένας καταξιωμένος φωτογράφος που μεταδίδει με ιδιαίτερο τρόπο τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε να ξεκινήσει κανείς το μαγικό του ταξίδι στον κόσμο της φωτογραφίας.

Δύο εβδομάδες πριν ξεκίνησε τα μαθήματα της και η φωτογραφική ομάδα Φ.Ο.Σ. που αποτελείται από φωτογράφους νεαρότερης ηλικίας με πολλές όμως διακρίσεις και βραβεία. Δουλειά τους είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρόσφατα στο φωτογραφικό διήμερο της Σουβάλας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png