Τρεις ταυτόχρονες εστίες φωτιάς σε σκουπίδια στην περιοχή της Χλόης. Οι περίοικοι αναφέρουν εκρήξεις από γκαζάκια.

Τρεις εστίες φωτιάς που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα λίγο πριν τις 1:30 σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή της Χλόης, σήμαναν συναγερμό στον Πυροσβεστικό Σταθμό και το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα σε κατοικημένη περιοχή της Χλόης εκδηλώθηκαν εστίες φωτιάς σε έναν κάδο του Δήμου και στα απορρίμματα που βρίσκονταν έξω από αυτόν, σε απορρίμματα τα οποία βρίσκονταν έξω από αποθηκευτικό χώρο και μία τρίτη μικρότερη σε πεζοδρόμιο οικίας. Οι εστίες εκδηλώθηκαν στον ίδιο δρόμο, σε μία απόσταση 100 - 150 μέτρων.

Από το ρεπορτάζ του Aegina Portal προκύπτει ότι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, καθώς ακούστηκαν ήχοι σαν κι αυτούς που κάνουν τα γκαζάκια όταν σκάνε, χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν αν αυτά προκάλεσαν τη φωτιά ή τυχαία κάποιο άλλα αντικείμενα που καίγονταν προκάλεσαν αυτούς τους ήχους. Όργανα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ρύθμιζαν την κυκλοφορία όση ώρα το όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας επιχειρούσε για την κατάσβεση των εστιών.

Οι πυροσβέστες κατέσβησαν γρήγορα τη φωτιά, όμως από αυτή προκλήθηκε βλάβη σε μετρητές της ΔΕΗ, οι οποίοι βρίσκονταν στην είσοδο αποθηκευτικού χώρου. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε συνεργείο της ΔΕΗ, που έκανε προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Να σημειώσουμε ότι εστία φωτιάς στο ίδιο σημείο, είχε εκδηλωθεί πριν από τρεις ημέρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png