Κινητοποίηση του σκάφους του Λιμενικού για παράνομο ψάρεμα.

par-ps-00

Στην τσιμπίδα του νόμου έπεσε μηχανότρατα σήμερα το βράδυ από το πλήρωμα σκάφους του Λιμεναρχείου της Αίγινας καθώς βρέθηκε να ψαρεύει εντός ορίων πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα. Το σκάφος του Λιμεναρχείου οδήγησε τη μηχανότρατα και το πλήρωμα της στη μεγάλη προβλήτα του κεντρικού λιμανιού, για τις σχετικές διατυπώσεις που σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθεί τσουχτερό πρόστιμο. Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό παράνομου ψαρέματος από μηχανότρατα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες του Λιμεναρχείου της Αίγινας το τελευταίο δεκαήμερο.

Οι μηχανότρατες ξεκίνησαν να ψαρεύουν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία στις αρχές του μήνα και ο αγώνας για το σκληρό μεροκάματο, κάνει κάποιες φορές τα πληρώματα να ρισκάρουν για μια "καλή καλάδα". Ο μήνας που διανύουμε είναι από τους καλύτερους για ψάρεμα, οι καπετάνιοι στις μηχανότρατες προσπαθούν να διασφαλίσουν πρώτοι τους καλούς τόπους, που θα φέρουν τις καλές ψαριές. Πρόκειται για έναν καθημερινό, σκληρό αγώνα, που ωστόσο τις καλές μέρες γεμίζει τους πάγκους της ψαραγοράς με καθαρά ντόπια ψάρια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png