Μικρή εστία φωτιάς στο Μεσαγρό - Κατασβέστηκε άμεσα.


photo αρχείου

Την κινητοποίηση των ανδρών του Πυροσβεστικού Σταθμού της Αίγινας προκάλεσε τηλεφώνημα κατοίκων του Μεσαγρού λίγο μετά τις 01:30 μ.μ. σήμερα, για φωτιά σε πεύκο σε περιοχή μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το κέντρο του χωριού. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα που πραγματοποίησαν την κατάσβεση της μικρής εστίας, προτού λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας και των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, ο φόβος για τον κίνδυνο της επέκτασης της μεμονωμένης εστίας ήταν υπαρκτός.

Την ίδια στιγμή που αυτά συνέβαιναν στην περιοχή του Μεσαγρού, στο κέντρο της Αίγινας στην περιοχή "Χαλικάκι"σε μεγάλο κτήμα με φιστικιές βρισκόταν σε εξέλιξη μία άλλου είδους φωτιά, για το κάψιμο ξερών και κλαδεμάτων. Προφανώς μαζί με τα κλαδέματα στο σωρό είχαν πεταχθεί και άλλα υλικά. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού που όπως ήταν φυσικό θορύβησε τους περίοικους. Και σε αυτή την περίπτωση επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σβήσιμο της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png