Σε εξέλιξη τα έργα οδοποιίας στο τμήμα του δρόμου Άγιος Νεκτάριος - Μεσαγρός.


Υπομονή και προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που κατευθύνονται με τα οχήματα τους από την περιοχή του Αγίου Νεκταρίου προς Μεσαγρό καθώς το μεγάλο έργο οδοποιίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου επί των οποίων οι τεχνικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη είναι από αυτά που οι οδηγοί χαρακτηρίζουν συχνά ως "δύσκολα" καθώς αποτελούνται από κλειστές με μικρή ορατότητα στροφές, αυτός είναι και ο λόγος που η προσοχή πρέπει να είναι τεταμένη.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τον Ναό του Αγίου Νεκταρίου ξεκινά ένα τμήμα του δρόμου στο οποίο ο ασφαλτοτάπητας έχει "ξηλωθεί" και το οδόστρωμα αποτελείται αυτή τη στιγμή από "πατημένο" χώμα. Διακόσια περίπου μέτρα μετά υπάρχει ένα μικρό τμήμα άσφαλτου και στη συνέχεια ακόμη δύο τμήματα χωμάτινης διαδρομής. Η τελευταία από αυτές απαιτεί και τη μεγαλύτερη προσοχή ειδικά από δικυκλιστές. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί θα πρέπει να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες καθώς βαρέα οχήματα που συμμετέχουν στο έργο κινούνται επί του οδοστρώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png