Ενδιαφέρων προβλέπεται ο χειμώνας για τους σινεφίλ στην Αίγινα.


Ενδιαφέρων αναμένεται ο φετινός κινηματογραφικός χειμώνας στην Αίγινα καθώς η αίθουσα του κινηματογράφου "Τιτίνα" βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, ενώ σε ανακοίνωση της η Κινηματογραφική Λέσχη της Αίγινας μας ενημερώνει σχετικά: "Η Κινηματογραφική Λέσχη θα ξεκινήσει τις προβολές της στις αρχές Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες από όλο τον κόσμο, ταινίες μικρού μήκους και αφιερώματα. Το πλήρες πρόγραμμα και οι ακριβείς ημερομηνίες των προβολών θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες. Όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με συνδρομή παρακαλούνται να ενημερώσουν την υπεύθυνη προγράμματος Τιτίνα Κανελλά."

Όσο αφορά το πρόγραμμα του κινηματογράφου την εβδομάδα από Παρασκευή 7 έως και την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου παρουσιάζει την ταινία «Hunger», 2008, Κοινωνική – αληθινή ιστορία του σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουϊν με τους Μίκαελ Φάσμπεντερ, Λίαμ Κάνινγκχαμ. Κάμε μέρα γίνεται μία προβολή η οποία ξεκινά στις 09:00 μ.μ. Θα αναρτήσουμε το πρόγραμμα και της Κινηματογραφικής Λέσχης σύντομα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png