Προβλήματα δημιούργησε στις αφίξεις των συνέδρων η κακοκαιρία.


Προβλήματα δημιούργησε στο διεθνές συνέδριο "Καποδίστριας - Σπινέλι - Ευρώπη" ο δυνατός άνεμος που πνέει στο Αργοσαρωνικό και έχει αποκόψει την ανταπόκριση του λιμανιού της Αίγινας με αυτό του Πειραιά. Ο λόγος για αρκετούς και σημαντικούς προσκεκλημένους, βασικούς ομιλητές του συνεδρίου, που δεν κατάφεραν λόγω του απαγορευτικού να έρθουν σήμερα στο νησί. Ανάμεσα τους πρόσωπα από το διπλωματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο που θα έδιναν μία ξεχωριστή λάμψη στο διεθνές συνέδριο που πραγματοποιείται αυτή την ώρα 12:25 στο ξενοδοχείο Δανάη.

Η αναγκαστική αποχή πολλών κεντρικών ομιλητών, οδήγησε στην αλλαγή του του προγράμματος και στην προσαρμογή του στα νέα δεδομένα. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Γεώργιος Τσατήρης πάντως κατά την έναρξη του συνεδρίου επισήμανε το γεγονός σημειώνοντας ότι η Αίγινα αν και λίγη μόνο ώρα από τον Πειραιά, έγινε σήμερα περιοχή άγονης γραμμής. Το συνέδριο άνοιξε με τον χαιρετισμό του στους συνέδρους ο Δήμαρχος της Αίγινας κύριος Παναγιώτης Κουκούλης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png