Την αρχή έκανε η "Βενετία".


Το παραδοσιακό σκαρί, η Βενετία, που καλωσορίζει τους επισκέπτες της Αίγινας στην είσοδο του λιμανιού, έστειλε τα πρώτα μηνύματα για το γιορταστικό κλίμα που θα επικρατήσει στο λιμάνι του νησιού τις επόμενες μέρες. Η Βενετία φόρεσε τα γιορτινά της και με τις Χριστουγεννιάτικες ανταύγειες από τα λαμπιόνια που τη στόλισαν σηματοδοτεί την έναρξη για την φωταγώγηση των πλεούμενων που θα βρεθούν στο λιμάνι της Αίγινας τις γιορτινές μέρες!

Πέρυσι το θέαμα που δημιούργησαν τα στολισμένα με τις πολύχρωμες γιρλάντες ψαροκάικα και σκάφη στο λιμάνι της Αίγινας ήταν μοναδικό και έδωσε μια διαφορετική ατμόσφαιρα τις ημέρες των εορτών. Φέτος το γεγονός γίνεται πλέον θεσμός για την Αίγινα και το λιμάνι σημείο αναφοράς των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο στολισμός των σκαφών θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί κατά το διάστημα της ερχόμενης εβδομάδας.

Το όλο εγχείρημα που έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού πέρυσι, βασίζεται στη φαντασία, την έμπνευση και τον εθελοντισμό. Φέτος μαζί με το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας θα φωταγωγηθούν και τα λιμάνια της Σουβάλας, της Πέρδικας και του Φάρου. Οι πολύχρωμες φωτεινές γιρλάντες θα ανάψουν το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δρώμενο με τίτλο "Ζωντανή Φάτηνη" θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Προβλήτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png