Προβλήματα από την κακοκαιρία σε Αγκίστρι και Αγία Μαρίνα.


Πολλά τα προβλήματα που προέκυψαν από την δυνατή σοροκάδα χθες το βράδυ στο Αγκίστρι. Σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερα από 10 σκάφη βυθίστηκαν, ενώ άλλα έπαθαν σοβαρές ζημιές. Πρόβλημα αντιμετώπισε και το σκάφος Agistri Express που εκτελεί το τοπικό δρομολόγιο Αίγινα - Αγκίστρι καθώς από τον θυελλώδη νοτιοανατολικό άνεμο λύθηκαν οι κάβοι του.

Πάντως σήμερα το Agistri Express δεν πραγματοποίησε δρομολόγια από και προς την Αίγινα λόγω του απαγορευτικού του απόπλου, ενώ όσοι έπρεπε να ταξιδέψουν προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποίησαν τα θαλάσσια ταξί. Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι ιδιοκτήτες σκαφών στην Αγία Μαρίνα από τους ισχυρούς ανέμους.

Οι άνεμοι που ταλαιπώρησαν το νησί, λίγο μετά το μεσημέρι έπεσαν, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα μας απασχολήσουν και πάλι από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png