Φινλανδές φοιτήτριες προσέφεραν εθελοντική εργασία στο ΕΚΠΑΖ και στον καθαρισμό των ακτών στην Αίγινα.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες, η εθελοντική πρωτοβουλία που ανέπτυξαν στην Αίγινα ένδεκα νεαρές Φινλανδές φοιτήτριες, που μαζί με τις δύο καθηγήτριες οι οποίες τις συνόδευαν προσέφεραν εθελοντική εργασία στο ΕΚΠΑΖ, αλλά και στον καθαρισμό του περιβάλλοντος, απομακρύνοντας έναν μεγάλο όγκο απορριμάτων από τις ακτές και άλλες περιοχές του νησιού. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της πρωτοβουλίας είναι ότι το σύνολο των εξόδων για το ταξίδι τους προς την Ελλάδα και την Αίγινα, καλύφθηκε από τις ίδιες, ενώ για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνταν χρειάστηκαν τρία χρόνια δουλειάς.

Εκ μέρους του ΕΚΠΑΖ η κυρία Δέσποινα Χατζηνικολάου, ευχαρίστησε τις φοιτήτριες και τις συνοδούς τους για την πρωτοβουλία τους. Οι Φινλανδική αποστολή συνοδευόμενη από την κυρία Χατζηνικολάου επισκέφθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας, όπου το σώμα τις εξέφρασε τις ευχαριστίες του. Οι νεαρές φοιτήτριες και οι καθηγήτριες τους, θα ταξιδέψουν αύριο Σάββατο, επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, έχοντας αποκομίσει, όπως δήλωσαν στο Aegina Portal, θετικές εντυπώσεις τόσο για την Αίγινα, όσο και για την Ελλάδα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png