Η "Ζωντανή Φάτνη" σε επανάληψη!


Παρά το τσουχτερό κρύο σήμερα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, ηθοποιοί και κοινό ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους και έτσι λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε, σε επανάληψη αυτή τη φορά, το θεατρικό χριστουγεννιάτικο δρώμενο "Ζωντανή Φάτνη".  Σε αντίθεση με την πρώτη παρουσίαση της θεατρικής πράξης στις 20 του μηνός, σήμερα ο Δήμος της Αίγινας είχε φροντίσει να υπάρχουν και καθίσματα στο χώρο μπροστά από την Παλιά Προβλήτα, τα οποία και γέμισαν από τους κατοίκους του νησιού. Ευτυχώς ξεπεράστηκαν και τα όποια προβλήματα και σήμερα τα σκάφη που ήταν φωταγωγημένα ήταν περισσότερα. Οι ερμηνευτές της θεατρικής πράξης ήταν για μία ακόμη φορά καταπληκτικοί!

Η ατμόσφαιρα υποβλητική, όπως και η μουσική έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε παρατεταμένο χειροκρότημα μετά το τέλος της παράστασης, ενώ ο σκηνοθέτης Ζακ Τεσόν δεν έκρυψε τη χαρά του για την αποδοχή που είχε από τους κατοίκους του νησιού το πρωτότυπο αυτό χριστουγεννιάτικο δρώμενο και ευχαρίστησε το κοινό με θερμές ευχές για τις μέρες που έρχονται! Μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση στο video που ακολουθεί (η ανάλυση είναι μικρότερη του συνηθισμένου λόγω ότι προέρχεται από online streaming).


Το Aegina Portal μετέδωσε ζωντανά και αυτή την φορά τη "Ζωντανή Φάτνη" παρά τα πολλά προβλήματα κυρίως λόγω των ισχυρών ανέμων. Η επόμενη ζωντανή μετάδοση που αφορά στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί και πάλι από την Παλιά Προβλήτα. Η εκδήλωση έχει τίτλο "Γιορτινά Χαμόγελα".
Για μία ακόμη φορά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια Κουκούλη για την παραχώρηση του χώρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png