Ο βροχερός καιρός ματαίωσε τις σημερινές εκδηλώσεις.


Το βροχερό χριστουγεννιάτικο μοτίβο, που χθες στάθηκε η αιτία για την αναβολή της προγραμματισμένης παιδικής εκδήλωσης στην Κυψέλη, ανάγκασε τους διοργανωτές να ματαιώσουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα η σημερινή εκδήλωση με τίτλο "Γιορτινά Χαμόγελα" θα γινόταν στην Παλαιά Προβλήτα και θα περιελάμβανε πολλές δραστηριότητες. Δυστυχώς εξαιτίας της βροχής ματαιώθηκε και το ανοιχτό πάρτι στους δρόμους της Αίγινας.

Οι αυριανές εκδηλώσεις δεν κινδυνεύουν να ματαιωθούν καθώς το "Εργαστήριο Αγιοβασίληδων" (10:00 πμ) που έχει προγραμματιστεί να γίνει στον Πύργο του Μαρκέλλου, σε περίπτωση βροχής θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο "Τιτίνα". Λίγο αργότερα (12 μ.μ.) στον ίδιο χώρο θα γίνει η γιορτή για τα παιδιά της Αίγινας, με δώρα από τον Άγιο Βασίλη, τη Δημοτική Μεικτή Χορωδία Αίγινας, τη Δημοτική Φιλαρμονική Αίγινας και χορευτικά από τα παιδιά του γυμναστηρίου "ΝΑΜΑ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png