Εικόνες καταστροφής από την πρωινή καταιγίδα στο λιμάνι της Σουβάλας.

Μεγάλες ήταν οι ζημίες που προκάλεσε στο λιμάνι της Σουβάλας η πρωινή καταιγίδα. Η ένταση των ανέμων ήταν τόσο ισχυρή που κυριολεκτικά θρυμμάτισε ξύλινες πέργολες, ξήλωσε από τη θέση του έναν τηλεφωνικό θάλαμο, κατέστρεψε τους δημοτικούς φανούς φωτισμού, έριξε κάτω έναν στύλο της ΔΕΗ, κομμάτιασε τις τέντες των καταστημάτων που βρίσκονται στην παραλία, δημιούργησε μεγάλες ζημιές στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, προκάλεσε ζημιές στα καλώδια της ΔΕΗ, και έκανε το παραλιακό μέτωπο της Σουβάλας να μοιάζει με βομβαρδισμένη περιοχή. Την ίδια τύχη είχε και η παραδοσιακή βάρκα που είχε τοποθετηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό στην είσοδο του λιμανιού. Το παραδοσιακό σκαρί παρασύρθηκε από τα κύματα.

Επί ποδός, η δύναμη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας που φρόντισε για την απομάκρυνση από το οδόστρωμα από τα διάφορα αντικείμενα και τη λάσπη που δημιουργήθηκε, καθώς και τα όργανα από το Λιμεναρχείο Αίγινας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία. Στο σημείο εργάζεται επίσης και συνεργείο της ΔΕΗ για την αποκατάσταση των βλαβών. Την επιχείρηση συντόνισε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κύριος Κώστας Γεννίτσαρης. Στο Aegina Portal μίλησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος.

Δείτε φωτογραφίες από το ρεπορτάζ στο λιμάνι της Σουβάλας εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png