Πτώση βράχου - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.


Τύχη βουνό είχαν οι διερχόμενοι οδηγοί που κατευθύνονταν προς την Αίγινα σήμερα το πρωί, καθώς στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε από τα τοιχώματα του λόφου πέφτοντας στο οδόστρωμα. Πιο συγκεκριμένα στην μικρή ευθεία πριν την είσοδο της λεωφόρου στην περιοχή Βροχεία, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ένας βράχος με εμβαδόν μικρότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο, αλλά ικανός να προκαλέσει επικίνδυνο περιστατικό στους διερχόμενους οδηγούς, κατέληξε στο οδόστρωμα προκαλώντας την έκπληξη όσων είχαν εκείνη τη στιγμή την τύχη ή την ατυχία να περνούν από το συγκεκριμένο σημείο καθώς για δευτερόλεπτα δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Λίγο μετά τις 11 π.μ. άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αίγινας έφτασαν στο σημείο ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, ενημερώνοντας τους οδηγούς και ελέγχοντας τη ροή των αυτοκινήτων, ώστε το συνεργείο που έφτασε να απομακρύνει τον βράχο από το οδόστρωμα. Το Aegina Portal ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αποκόλληση του βράχου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png