Κατάληψη στο Δημοτικό Σχολείο του Βαθέως.

Σε κινητοποιήσεις φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν γονείς και μαθητές στην περιοχή του Βαθέως, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες υπάρχουν προβλήματα στη μετεγκατάσταση των μαθητών από το παλιό χώρο που στεγάζεται το δημοτικό σχολείο στο καινούργιο κτήριο. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι στο νέο κτήριο δεν έχει ηλεκτροδοτηθεί, κάτι που κάνει αδύνατη τη λειτουργία του.

Για το θέμα μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αίγινας κύριο Γιάννη Πούντο, ο οποίος δήλωσε στο Aegina Portal: "Η Δημοτική Αρχή δεν έχει καμία ευθύνη για το ζήτημα της ηλεκτροδότησης" σημειώνοντας ότι η αίτηση για την ηλεκτροδότηση του νέου κτηρίου έχει γίνει από τις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά δεν προχώρησε καθώς μέχρι την περασμένη Δευτέρα δεν είχαν κατατεθεί από τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου τα απαιτούμενα έγγραφα. Η παράδοση του κτηρίου έγινε με σχετικό πρωτόκολλο στις 14 Ιανουαρίου. Όπως μας ενημέρωσε ο κύριος Πούντος, αύριο ο εργολάβος θα κατασκευάσει το σταθμό που προβλέπεται για την ηλεκτροδότηση του νέου κτηρίου και ολοκλήρωσε τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος ότι το ζήτημα της ηλεκτροδότησης του νέου κτηρίου θα λυθεί τις επόμενες μέρες.

Λόγω της προχωρημένης ώρας, δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενήσουμε και την άποψη του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής, κάτι όμως που θα γίνει αύριο το πρωί, οπότε και θα υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα και με τις θέσεις του Συλλόγου και των γονέων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png