Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Μαζί και η λαχειοφόρος για την ενίσχυση του Αντρέα Μαρινάκη.

Στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, ξεκίνησε σήμερα το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου, που φέτος παρουσιάζει και μία ιδιαιτερότητα, καθώς φιλοξενεί μία δράση. Πρόκειται για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργανώνουν τα μέλη του συλλόγου, για την οικονομική ενίσχυση που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας του Αντρέα Μαρινάκη. Για το σκοπό αυτό ο κύριος Χριστόδουλος Καμπουρογιάννης λεπτουργός της ναυπηγοξυλουργικής, δώρησε ένα από τα παραδοσιακά πλοία της συλλογής, ώστε να χρησιμοποιηθεί στη λαχειοφόρο.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του συλλόγου και φέτος αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητα αντικείμενα, καθώς και τοπικά προϊόντα, όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά και μεράκι. Το παζάρι θα διαρκέσει από 18 έως 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Συλλόγου, από το πρωί 9 - 2 το μ.μ και απόγευμα 4- 9 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png