Με ψιλόβροχο και πολύ χαμηλή θερμοκρασία η δράση "δρόμος αγάπης".

Με τη θερμοκρασία κοντά στους 8°C, αλλά την αίσθηση του ψύχους να είναι ακόμη χαμηλότερη και το ψιλόβροχο να πέφτει ασταμάτητα κάτω από τον νεφοσκεπή ουρανό, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η δράση για την ενίσχυση της αποκατάστασης της υγείας του Ανδρέα Μαρινάκη: "δρόμος αγάπης". "Ελάτε να ενώσουμε τις ευχές μας", ήταν το μήνυμα από το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και τον σύλλογο ΕΠΟΣ Ανάβαση που διοργάνωσαν την δράση.

Δυστυχώς, ο πολύ κακός καιρός απέτρεψε πολλούς από τους κατοίκους του νησιού που είχαν προγραμματίσει να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Ακόμη όμως και έτσι, όσοι αψήφισαν το έντονο κρύο, ένωσαν τα χέρια τους και είπαν μία ευχή. Το βέβαιο είναι ότι η δράση θα επαναληφθεί το επόμενο διάστημα, με τους διοργανωτές και τους υποστηριχτές να ευελπιστούν σε μία μέρα με καλύτερες συνθήκες. Ακολούθησε υπαίθριο πάρτι στο ταξιδιωτικό γραφείο Evina Travel.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png